En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Tasarım olarak tefavüt göstermekle alay malay hissedar özellikleri, dayanıklı ve muhakkak strüktürda olmalarıdır. ölçün iç kapılara nispeten farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış kapısı adına çatı makam aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe göre dâhilyapısı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı elan buna rabıtalı olarak elan adi olmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu baplar hayat kurtarmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve iyi fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı düzen otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı kabil.

Dışarıdan duhule şayan bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın takkadak içeriden açılmalıdır (Antipanik düzenek), kucakeride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine yer gereğince lazım bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı teselsül otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olur.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu hava arama edilmelidir. 

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl bapların yüzı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı Yangın Çıkış Kapısı olabileceği kadar, bir odanın karınindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Evlerde, sorunyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve emeksiz biçimde yangın alanlarını bırakma etmesi ciğerin kullanılmakta olan önemli dokumalar arasındadır.

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini kucakeriye hapseder.

Report this wiki page